Suvremeno opremljeni u tradicionalnom okružju
najstarijeg dijela grada Komiže

Nalaze se u obnovljenoj kamenoj kući, u mirnom i skrovitom dijelu drevne jezgre grada Komiže. U neposrednoj su blizini centra, gradske luke i rive, plaže i svih potrebnih sadržaja. Rekonstrukcija kuće obuhvatila je sve osim kamenih zidova i na tri postojeća kata uređena su tri udobna i suvremeno opremljena studio apartmana.

Spoj suvremenog i tradicionalnog glavna je značajka naših apartmana. Idealni su za one koji žele boraviti u moderno opremljenom prostoru, a u izvornom okružju što odiše duhom prošlih vremena i mediteranskog načina života.

 

Srce kuće je tradicionalni dvor s odrinom od vinove loze, vanjski dnevni boravak, pravo mjesto da se prebacite u dalmatinsku vibru. Pripremite ribu na gradele i kušajte vino iz obližnje konobe. Sjednite i opustite se uz miris svježeg rublja što se suši na tiramolu, žamor dječaka koji igraju na balun u uskim kaletama i ćakule domaćih na arhaičnom komiškom dijalektu. Niste li upravo tako zamišljali svoj idealni odmor?

 

Svaki od tri INSULAE apartmana nalazi se na zasebnom katu nedavno obnovljene kamene kuće iz XVIII. stoljeća, u samom srcu Komiže. Nazvani su Biševo, Svetac i Palagruža, po pučinskim otocima koji su obilježili njenu dugu i slavnu ribarsku povijest.

 

Različitog karaktera i uređenja, svaki studio čine jedinstven prostor za spavanje, boravak i objedovanje te kuhinjska niša i vlastita kupaonica. Posteljina i ručnici su uključeni.

 

Idealan su smještaj za dvije osobe ili par s djetetom.

Insulae

apartmani

Sanja Kordić

Dr. Ante Starčevića 27

21485 Komiža | Hrvatska

Tel: +385 21 713 029

Mob: +385 91 560 4200

E-mail: info@insula-vis.com


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/insula485/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427